Razveo se Nikolas Kejdž

Nikolas Kejdž se razveo od svoje supruge Alise Kim, sa kojom je bio u braku gotovo 12 godina. Njegov predstavnik za medije potvrdio je vest za magazin „Pipl“ i rekao da se par razišao još u januaru ove godine.

Popularni glumac se venčao sa Kim 2004. godine, nakon što ju je upoznao u restoranu u Los Anđelesu, gde ga je radila kao konobarica.

Tokom braka dobili su sina, 10-godišnjeg Kal El Kopolu.

To je bio treći brak Nikolasa Kejdža. Prvi put se oženio glumicom Patrišom Arket 1995. godine, a razveli su se 2001. godine.

Sledeće godine se oženio s Elvisovom kćerkom Lizom Mari Presli, od koje se razveo 2004. godine.

Kejdž ima i 25-godišnjeg sina Vestona, kojeg je dobio iz veze s modelom Kristinom Fulton.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво