Džejmi Oliver: Ako Boris Džonson bude premijer, odlazim!

Slavni britanski kuvar Džejmi Oliver uputio je poziv javnosti da se lider kampanje za izlazak Velike Britanije iz EU, Boris Džonson, spreči da dođe na čelo vlade.

Oliver, koji je glasao za ostanak u EU, rekao je da može živeti s referendumskom odlukom, ali da ne bi mogao da preživi da Džonson bude premijer.

„Molim te jednu stvar, Velika Britanijo. Ako Boris Džonson postane naš premijer, gotov sam. Odlazim. Moja vera u nas biće zauvek slomljena. Tako da recite, ljudi – prestanimo da budemo posmatrači! Ne možemo dozvoliti da se to desi!“, naveo je Oliver na Instagramu.

Posle ostavke premijera Dejvida Kamerona koji se zalagao za ostanak u EU, otvorena je trka za lidera konzervativaca i premijera, a najveće šanse daju se Borisu Džonsonu, premda postoji jak otpor prema njemu i među torijevcima.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи