Poznati slave i žale za EU

Bregzit su podržala u svetu poznata imena poput glumaca Majkla Kejna, Džoan Kolins i Elizabet Harli, dok je autorka romana o Hariju Poteru Dž. K. Rouling upozorila da je sledeći korak - odlazak Škotske.

Velika Britanija je na jučerašnjem referendumu izglasala izlazak iz Evropske unije nakon 43 godine, a glumica Elizabet Harli je podržala taj čin tako što je tokom noći na svom nalogu na Tviteru jutros objavila fotografiju sa izlaskom Sunca.

I slavni komičar Džon Kliz podržao je ideju izlaska Velike Britanije iz Evropske unije, a isto je napravio i legendarni Majkl Kejn, kao i Džoan Kolins.

Nakon izlaska Britanije iz EU, Džoan Kolins je na društvenoj mreži kratko poručila: „Napolju“ sa nekoliko ilustracija srca i britanske zastave.

S druge strane, veliki je broj onih koji tuguju zbog izlaska Britanije iz EU.

Jedna od njih je i autorka Harija Potera, Dž. K. Rouling, koja je na Tviteru napisala kako nikad nije više htela da postoji čarolija. Nagovestila je i šta će se dogoditi ubrzo.

„Škotska će sada tražiti nezavisnost. Kamerunovo nasleđe će biti dve razdvojene nacije. Ništa se nije smelo dogoditi“, navela Rovling.

Složio se s njom i slavni voditelj Pirs Morgan, koji je takođe poručio da će „naredni korak biti taj što će Britaniju naustiti Škotska“.

Manekenka i voditeljka Aleksa Čang objavila je slomljeno srce, a Boj Džordž je poručio da ne treba plakati nad prolivenim mlekom.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се