Jang: I više pratilaca na mrežama može da donese ulogu

Mladi glumac Parker Jang, gost Beograda tokom „Komedi festa“, smatra da glumci ne treba da se dele na televizijske i filmske i da moraju da se okušaju i u ulogama koje možda ne bi prihvatili, jer treba stalno da uče. U današnjem Holivudu ulogu može doneti i više pratilaca na društvenim mrežama, kaže Jang.

Јанг: И више пратилаца на мрежама може да донесе улогу Јанг: И више пратилаца на мрежама може да донесе улогу

Kao jedna od mladih nada Holivuda, Parker Jang je iskoristio priliku da se promoviše i u Srbiji, na Međunarodnom festivalu filmske komedije, na kojem se prikazuje i film Tri muškarca i onaj četvrti, u kojem igra glavnu ulogu.

Uprkos tome što je još na početku, američki glumac je zadovoljan svojom karijerom i popularnost mu ne smeta, jer je doživljava kao deo posla kojim se bavi.

Komentarišući strane glumačkog poziva koje ne voli, 27-godišnji umetnik je, posle dužeg razmišljanja, rekao da je to konkurencija.

„Postoji mnogo projekata na kojima bih voleo da radim, ali zbog velike konkurencije, dešava se da u konačnom odabiru ulogu dobije neko ko ima više referenci, pa čak i više pratilaca na društvenim mrežama, što takođe može imati uticaja“, upućuje nas glumac u tajne holivudskih kastinga.

Da bi od sebe napravio brend, kako kaže, i ako želiš da budeš na vrhu, moraš raditi i stvari koje te ne privlače toliko, jer je i to postalo deo posla.

Za sada uživa u procesu glumačkog formiranja, dok razmišlja o sopstvenoj produkcijskoj kući.

Holivudska zvezda u usponu ističe da mu se dopadaju gostoprimstvo i druželjubivost domaćina u Srbiji, ali neizostavno srpsko nutkanje hranom, mogli bi ga koštati linije, otkrio je u neformalnom razgovoru sa Lepom Brenom, koju je upoznao u Jugoslovenskoj kinoteci na dodeli nagrade za doprinos komediji scenaristi Sinišu Paviću.

Kada bi mu se prijatelj poverio da je homoseksualac, kao u filmu Tri muškarca i onaj četvrti, Parker kaže da to ne bi uticalo na njihov odnos, što može da potvrdi nekolicinom prijateljstava s ljudima drugačije seksualne orijentacije.

„Nema razloga tako nešto kriti i biti nešto što niste. U ovom filmu postoji dobra priča tog priznavanja svoje seksualnosti drugima, i mislim da bi ta priča mogla biti od pomoći mnogima u sličnoj situaciji“, smatra Jang.

Međutim, starije poznate ličnosti u Holivudu, iz straha da bi mogli da naruše svoj ugled i izgube status, i dalje ćute, ali Jang veruje da se vremena menjaju.

„Vidite Toma Kruza, ne kažem da je on gej, ali kada bi neko ko je kao on - prava akciona zvezda, otkrio svoje seksualno opredeljenje, uplašio bi se da ga više ne bi shvatali ozbiljno kao akcionu zvezdu“, objašnjava glumac.

"Ali vremena se menjaju. Moj prijatelj i kolega s kojim sam glumio u TV seriji Strela, Kolton Hejns, nadavno je priznao da je homoseksualnog opredeljenja i ljudi su počeli još više da ga cene i vole zbog hrabrosti da prizna. Rekao bih da mu to priznanje neće uticati na karijeru, ili se bar ja nadam da neće“, zaključio je sve popularniji Amerikanac.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво