Glumac Bil Kozbi mora na sud

Nekadašnja TV zvezda, glumac Bil Kozbi moraće na sud, a preti mu kazna i do 10 godina zatvora ako bude osuđen za seksualne zloupotrebe i uznemiravanje, otkrivaju američki mediji.

Sudija u Pensilvaniji je doneo takvu odluku, više od decenije nakon što je Bil Kozbi prvi put optužen za tu vrstu prestupa.

Na raspravi održanoj uoči suđenja, sudija je rekao da je pronađeno dovoljno dokaza da se proces protiv 78-godišnjeg glumca nastavi, a on bi trebalo da se pojavi pred sudom 20. juna.

Zvezda serije Kozbi šou (The Cosby Show), veoma popularne tokom osamdesetih i devedesetih godina 20. veka, tereti se za vršenje bludnih radnji na osnovu tužbe iz 2004. godine koju je podnela Andrea Konstand.

Nakon toga usledile su optužbe za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje od još 50 žena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво