„Stounsi“ traže od Trampa da ne koristi njihovu muziku

Britanska grupa „Rolingstouns“ tražila je od kandidata za predsedničku nominaciju Republikanske partije, Donalda Trampa, da prestane da pušta njihove pesme na svojim mitinzima tokom izborne kampanje.

Bend je danas saopštio da nije dao dozvolu Trampovom izbornom štabu da koristi njihove pesme, kao i da zahtevaju da odmah prestane da upotrebljava njihovu muziku.

Tramp je na svojim skupovima tokom unatarpartijskih izbora prethodnih meseci, osim „Rolingstounsa“, koristio pesme Eltona Džona, operu i rok muziku.

Jedna od pesama koja se često mogla čuti na njegovim mitinzima je „Rolingstouns“ numera iz 1969. godine, You Can't Always Get What You Want.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво