Besni na Bibera zato što je mazio tigra

Udruženje za zaštitu životinja PETA kritikovalo je Džastina Bibera zato što je mazio tigra na veridbenoj proslavi njegovog oca. Popularni pevač postavio je na „Instagramu“ fotografiju na kojoj mazi vezanog tigra.

Biber je veći deo proslave svog oca Džeremija proveo uz bengalskog tigra, koji je bio zavezan u dvorištu. Ubrzo nakon što je objavio fotografiju, brojni obožavaoci su uputili kritike na njegov račun, na šta je on odgovorio da tigar nije patio već da su ga svi mazili.

Priključila se i PETA, koja je navela da taj tigar potiče iz zoološkog vrta „Boumenvil“ i da je njegov trener Majkl Hakenberger optužen za brojne slučajeve okrutnosti nad životinjama.

„Ono što Džastin i drugi gosti na proslavi verovatno ne znaju jeste da je Majkl Hakenberger optužen za pet slučajeva okrutnosti nad životinjama zbog snimaka koje je nabavila PETA. U jednom od njih on divljački bičuje mladog tigra tokom 'treninga' i onda se još hvali time“, istakli su iz udruženja.

Hakenberger takođe snabdeva Holivud životinjama, a njegovi tigrovi pojavili su se u filmovima Pijev život i Intervju.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара