Pokloni iz 64 države za malu princezu

Britanska princeza Šarlota dobila je za prvi rođendan čestitke i poklone iz 64 države, navodi se u saopštenju Kensingtonske palate.

Поклони из 64 државе за малу принцезу Поклони из 64 државе за малу принцезу

Pojedini rođendanski pokloni uručeni su britanskoj malenoj princezi tokom nedavnih poseta svetskih lidera, među kojima je američki predsednik Barak Obama koji je princezi Šarloti dao slagalicu i mekanu igračku urađenu po uzoru na psa Boa iz Bele kuće.

Britanski premijer Dejvid Kameron poklonio je princezi bajke danskog pisca Hansa Kristijana Andersena, a premijer Kanade Džastin Trudo poslao je skafander-odelo za sneg i knjigu.

Novi Zeland je poslao Šarloti plišane medvede, pokrivače i čizmice od vune, iz Kine je stigao komplet svilenih figura, a Meksiko je poklonio zvečku od srebra.

Povodom prvog rođendana princeze Šarlot, 1. maja su objavljene četiri fotografije ćerke vojvode i vojvotkinje od Kembridža.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво