Čudan razgovor Putina i Nika Rozberga

Posle pobede u trci u Sočiju, Niko Rozberg imao je pomalo neprijatan razgovor sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. „Dobro obavljen posao, ako se to uopšte može nazvati poslom“, rekao je u jednom trenutku nakon čega je usledio čudan smeh.

U prostoriju u kojoj se okupljaju pobednici pre penjanja na podijum u jednom trenutku ušao je ruski predsednik sa prevodiocem. Skidajući sa sebe kacigu i stajući na vagu, Nemac Niko Rozberg isprva kao da nije video Putina.

Tek nakon punog minuta Rozberg se rukovao sa prvim čovekom Rusije i njegovim prevodiocem nakon čega je usledio kratki i pomalo čudni razgovor.

Na Putinovo pitanje kako mu se sviđa u Rusiji i da li je sve u redu, Rozberg je rekao da je sve sjajno, da je staza odlična, da su obavili fantastičan posao, kao i da „Formula 1“ raste u toj zemlji.

„Da, tačno tako. Zahvaljujući tebi“, uzvratio je ruski predsednik, na šta je nemački vozač pokušao da bude skroman.

„Tebi i tvojim kolegama iskreno se zahvaljujem. Različiti segmenti, različiti delovi ovog sporta počeli su da se razvijaju u Rusiji i ljudi uživaju da vas gledaju u vašem poslu, ako se to uopšte može nazvati posao“, istakao je Putin.

Nakon neprijatne tišine i kurtoaznog osmeha, Rozberg je rekao da ima i sjajnih ruskih vozača.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи