Dirljivi oproštaj Rajana Rejnoldsa od obožavaoca koji je preminuo od raka

Glumac Rajan Rejnolds, koji je nedavno na velikom platnu otelotvorio Dedpula, napisao je dirljiv oproštaj od trinaestogodišnjeg obožavaoca koji je preminuo od raka.

Kanadski glumac istakao je da se njegov prijatelj Konor Mekgrat tri godine borio sa rakom „Nisam siguran kako. Mora da je kancer varao. Borba se završila pre dve noći“.

Rejnolds je rekao da je Konor imao 13 godina, da je bio izuzetno pametan, kao i da je imao odličan smisao za humor, posebno za nekoga ko se borio sa nečim tako groznim.

Konora je upoznao preko organizacije „Poželi želju“, a Konorova je bila da upozna Rajana. Brzo su postali prijatelji, a glumac ga je redovno posećivao u bolnici. Čak mu je i dao prvu verziju Dedpula, pre nego što je iko imao šanse da je pogleda.

„Ako mislite da me vređate što sam mu dao da odgleda Dedpul, znajte da je klinac znao više psovki od britanskog kuvara“, istakao je Rejnolds.

Konor je, prema glumčevim rečima, obožavao Dedpula: „U stvari, on i jeste bio Dedpul, balansirajući patnju, ljubav i humor u jednom telu. Da je barem ostao sa nama duže“.

„Vratio sam se u Edmonton pre šest nedelja i voleo bih da mogu da kažem da su se stvari popravljale. Posle posete, nisam znao da li govorim doviđenja ili zbogom. Sada shvatam da je i jedno i drugo“, napisao je Rejnolds uz poslednji pozdrav: „Vidimo se Baba“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара