Buduća prva dama SAD?

Mišel Obama će poziciju prve dame SAD, već početkom sledeće godine, morati da prepusti nekom drugom. Možda bivšoj manekenki Melaniji Tramp.

Будућа прва дама САД? Будућа прва дама САД?

Ukoliko Donald Tramp bude pobedio na predsedničkim izborima u novembru, već početkom 2017. godine useliće se u Belu kuću sa suprugom.

Melanija Tramp je supruga američkog milijardera i političara, Donalda Trampa, dizajnerka nakita i satova i bivša manekenka.

Rođena je u Sloveniji 26. aprila 1970. godine kao Melanija Knaus, a državljanstvo SAD je dobila 2006. godine. Odrasla je u skromnoj porodici, a u svet manekenstva ušla je sa 16 godina, kada je potpisala ugovor sa jednom modnom agencijom iz Milana.

Studirala je dizajn i arhitekturu na Univerzitetu u Ljubljani, radila kao manekenka za modne kuće u Milanu i Parizu, a onda se 1996. godine preselila u Njujork.

Tokom manekenske karijere pojavljivala se na naslovnim stranama magazina kao što su Vog, Harpers bazara, Ocean Drive, In Style, New York Allure, Veniti fer, Self, Glamur, Dži-Kju, El, FHM, a kao bikini model je krasila naslovnicu izdanja Sports ilustrejtid 2000. godine.

Poslednjih godina posvetila se karijeri dizajnerke nakita.

Donalda Trampa upoznala je na zabavi posle Nedelje mode u Njujorku u septembru 1998. godine, a njihova je veza već sledeće godine počela je da dobija pažnju medija.

Verili su se 2004. godine, a venčali se 2005. godine.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво