Majli se pohvalila Jupiterom, a istetovirala Saturn

Uprkos tome što je Majli Sajrus ubeđena da je istetovirala Jupiter na ruci, svako ko je pazio na časovima geografije u osnovnoj školi zna da popularna pevačica na ruci ima Saturn.

Popularna pevačica se pohvalila na Instagramu novom tetovažom, a uz nju je stavila i natpis: "#Libbjupiter".

Odmah nakon postavljanja fotografije počele su da stižu poruke u kojima su je obožavaoci ispravljali da na ruci ustvari ima istetoviran Saturn, a ne petu i najveću planetu Sunčevog sistema.

Iako Jupiter takođe ima prstenove zbog svoje snažne gravitacije, oni ipak nisu dovoljno izraženi, dok su Saturnovi prstenovi upečatljiviji.

Mnogi ističu da se pevačica nije zbunila, već da jednostavno ne zna imena planeta. Majli je nakon kritika ubrzo obrisala grešku iz opisa fotografije.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво