Šta će biti sa Prinsovih 800 miliona dolara?

Bogatstvo američkog muzičara Prinsa koji je u četvrtak iznenada preminuo u svojoj rezidenciji u Mineapolisu, procenjeno je na najmanje 800 miliona dolara i ukoliko umetnik nije ostavio testament to bogatstvo bi mogla da nasledi njegova sestra.

Шта ће бити са Принсових 800 милиона долара? Шта ће бити са Принсових 800 милиона долара?

Američki sajt TMZ koji je prvi preneo vest o Prinsovoj smrti, naveo je da ukoliko Prins nije napisao testament, njegovo bogatstvo nasleđuje njegov najbliskiji član porodice, u skladu sa zakonima američke savezne države Minesote.

„Budući da 57-godišnji Prins nije bio u braku, nema decu, a njegovi roditelji su preminuli, bogatstvo bi mogla da nasledi njegova sestra Tajka Nelson“, navode mediji dodajući da je Prinsova sestra nekada bila zavisna od opijata i prostitutka, te da se poslednjih godina ponovo zbližila s bratom.

Prema navodima pojedinih advokata koji zastupaju slavne ličnosti, Prinsu je verovatno ukazano u nekom trenutku njegovog života da sastavi testament.

„Prins je posedovao neverovatnu inteligenciju i pravno je bio odlično zastupljen. Pretpostavlja se da mu je neko u nekom trenutku sugerisao da je vreme da sastavi testament“, nagađaju advokati.

Lokalna štampa je prenela da je Prinsovo bogatstvo procenjeno na približno 300 miliona dolara bez zarade od muzičkih ostvarenja koja bi mogla da iznosi dodatnih 500 miliona dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво