Vučićev komentar na novi spot „Beogradskog sindikata“

Premijer Srbije Aleksandar Vučić podelio je na „Tviteru“ utiske o najnovijem spotu grupe „Beogradski sindikat“, koji je „zapalio“ društvene mreže, i napisao da razume autore i da se mora uraditi više za mlade.

„Upravo sam video. Hvala. Razumem te momke. Moramo da se borimo jače i uradimo više za budućnost mladih!“, napisao je Vučić u odgovoru na pitanje jedne korisnice Tvitera da li je video spot „Beogradskog sindikata“ za pesmu Sistem te laže.

Spot za pesmu, čija su glavna tema političari i politika u Srbiji decenijama unazad, premijerno je objavljen u utorak i odmah je privukao veliku pažnju javnosti – u prva 23 sata od objavljivanja na Jutjubu je imao gotovo 750.000 pregleda.

Glavna tema pesme Sistem te laže i spota za tu pesmu su političari.

U refrenu pesme se kaže: „Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba od rođenja do groba, zato ustani odmah!“

Број коментара 50

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво