Modne piste samo za mršave

Sudeći prema izjavama modnog dizajnera Karla Lagerfelda, modne piste suviše su „tesne" za punačke pripadnice lepšeg pola.

Punačke žene nemaju šta da traže na modnim pistama, izjavio je nemački modni kreator Karl Lagerfeld posle pokretanja nove polemike o mršavim manekenkama.

„Niko ne želi da tamo vidi punačke žene", istakao je čuveni kreator u izjavi nemačkom nedeljniku Fokus.

„Imate dobre debele žene koje sa svojom kesicom čipsa sede ipred televizora i govore kako su mršave manekenke grozne", rekao je Lagerfeld, nazvavši apsurdnom debatu o premršavim manekenkama koju je nedavno pokrenuo nemački magazin „Brigit".

U centru visoke mode su „snovi i iluzije", objasnio je Lagerfeld.

Glavni urednik magazina „Brigit" Andreas Lebert saopštio je prošle sedmice da do 2010. godine u svom listu neće objavljivati fotografije profesionalnih manekenki, već samo snimke modela amatera.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи