Daljinski upravljač kamen spoticanja

Britanski princ Filip, muž kraljice Elizabete, požalio se na preteranu složenost tehničkih aparata, a posebno televizora. Možda će se nakon ove „primedbe" nešto promeniti budući da nagrada za dizajn nosi ime tog člana britanske kraljevske porodice.

Iako je suprug britanske kraljice Elizabete Druge, princ Filip ima iste probleme sa tehnikom kao i mnogo drugi „obični" smrtnici.

Osamdesetosmogodišnji princ Filip se požalio na složenost daljinskih upravljača za televizore i naveo da se njegovi pokušaji da nešto snimi često završe tako što on leži na podu sa baterijom, lupom i uputstvom za upotrebu.

Njegova žalopojka može se čuti u intervjuu, postavljenom u subotu na zvanični kanal Bakingemske palate na „JuTjubu".

Intervju je vođen povodom 50. godišnjice nagrade za dizajn, koja nosi ime princa Filipa.

Komentarišući savremeni dizajn, muž kraljice Elizabete druge naveo je da je u nekim oblastima, kao što je televizija, kvalitet dizajna i dalje „užasan".

Pomenuta nagrada se dodeljuje za najbolji dizajn širokog spektra proizvoda, od grafika do zgrada, a ove godine biće dodeljena 15. oktobra u Bakingemskoj palati.

List „Tajms" je iz istog intervjua naveo reči princa Filipa da čovek „da bi otkrio kako funkcioniše televizor, praktično mora da vodi ljubav sa tom stvari".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи