Kira Najtli u „Mizantropu"

Posle uspeha koje je postigla ulogama u trilogiji „Pirati sa Kariba", zatim filmovima „Gordost i predrasuda" i „Pokajanje", Kira Najtli odlučila je da se oproba na pozorišnim daskama. Od decembra do marta, na londonskom Vest endu igraće u osavremenjenoj verziji Molijerovog „Mizantropa".

Britanska glumica Kira Najtli debitovaće u decembru na londonskom Vest endu u Molijerovom „Mizantropu", objavio je Bi-Bi-Si.

Klasični komad, u adaptaciji Martina Krimpa, radnju premešta iz Pariza 17. veka u savremeni London.

„Mizantropa" koji će na programu biti od 17. decembra do 13. marta, režira Tea Šarok, koja je na Vest endu režirala i dramu "Equus" u kojoj je glavnu ulogu igrao Danijel Radklif, junak serijala o Hariju Poteru.

Kira Najtli (24), koja je igrala u trilogiji „Pirati sa Kariba", „Pokajanju" i ostvarenju „Gordost i predrasuda" za koji je dobila Zlatni globus i bila nominovana za Oskara, nedavno je završila snimanje dva filma, "London Boulevard" i "Never Let Me Go", koji u bioskope stižu iduće godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво