Ko je ovde "retardiran"?

Britanski reditelj Gaj Riči je u jednom intervjuu izjavio da još uvek voli bivšu suprugu Madonu, iako je "retardirana". Tako je odgovorio na Madoninu "prozivku" od pre godinu dana, kada je za njega rekla da je "emocionalno retardiran".

Godinu dana nakon što ga je bivša supruga Madona nazvala "emocionalno retardiranim", Gaj Riči je u intervjuu za magazin "Eskvajer" rekao da je još voli, iako je "i ona retardirana".

Britanski reditelj, rođen pre 41 godinu, opisao je čuvenu pevačicu kao nekog ko "ostvaruje što naumi" i kao osobu koja vrlo naporno radi da bi unapredila karijeru.

"I, eto vam, još uvek je volim, iako je i ona retardirana", rekao je Riči.

Ovaj par, čija je veza izazivala veliku pažnju javnosti, okončao je osmogodišnji brak pred nadležnim sudom u Engleskoj.

Njih dvoje su roditelji devetogodišnjeg sina Roka, a zajedno su i usvojili dečaka Dejvida iz Malavija.

Tokom koncerta u Bostonu 2008. godine, Madona se obratila publici rečima: "Ovu pesmu posvećujem emocionalno retardiranima. Možda poznajete nekoga, ko spada u tu kategoriju, a sigurno je da ja znam."

Madonina "Sticky & Sweet" turneja, u sklopu koje je gostovala i u Beogradu 24. avgusta , okončana je pre mesec dana.

Tokom trajanja turneje, Madona je na 85 nastupa zaradila 408 miliona dolara.

To je najisplativija turneja, u kategoriji pojedinačnih umetnika, a prethodna rekorderka je takođe bivše gospođa Riči.

Riči je poznat po gangsterskim filmovima kao što su "Sneč", "Dve čađave dvocevke" i "Roken rola", a njegovo novo ostvarenje "Šerlok Holms" naći će se u bioskopima u SAD od decembra .

U ovoj adaptaciji detektivskih priča Artura Konana Dojla, naslovnu ulogu će igrati Robert Dauni Junior, a doktora Votsona Džud Lou.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи