Tužba protiv Žizel Bundšen i Toma Brejdija

Članovi obezbeđenja Žizel Bundšen pucali na dvojicu fotografa koji su pokušali da snime njeno venčanje sa Tomom Brejdijem, navodi se u tužbi podnetoj protiv poznatog bračnog para. Fotografi traže milion dolara odštete.

Dvojica fotografa podnela su tužbu protiv manekenke Žizel Bundšen i njenog muža Toma Brejdija, igrača „Nju Ingland Pejtriotsa", zbog toga što je njihovo obezbeđenje, kako tvrde, pucalo na njih tokom svadbe poznatog para.

Okružnom sudu na Menhetnu podneta je tužba u kojoj dvojica fotografa navode da su, iako nisu povređeni, pretrpeli fizičku i mentalnu patnju prilikom incidenta koji se zbio tokom slavlja početkom aprila u Kostariki. Fotografi traže milion dolara odštete.

U tužbi se tvrdi i da su mladenci za zabavu angažovali nestručne čuvare iako su, kako se navodi, bili svesni da će taj događaj privući novinare.

Fotograf agencije Frans pres Juri Kortez i njegov kolega iz kostarikanskog dnevnika "Dia" Rolando Aviles tvrde da su ih telohranitelji Žizel Bundšen "za dlaku promašili", kada su pucali u njihov automobil, nakon što su odbili da im predaju fotoaparate i memorijske kartice.

U tužbi se ističe da dvojica fotografa nisu paparaci i da su dobili dozvolu jednog suseda da sa njegovog imanja "diskretno fotografišu" zabavu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво