Koen se uspešno oporavlja

Legendarni kanadski muzičar Leonard Koen uspešno se oporavlja nakon što se u petak, zbog stomačnih problema, onesvestio na koncertu u Valensiji. Nema nagoveštaja da će njegov naredni nastup, zakazan za ponedeljak u Barseloni, biti otkazan. Koen u ponedeljak puni 75. godina.

Leonard Koen otpušten je iz bolnice i uspešno se oporavlja, saopštili su predstavnici kanadskog kantautora koji se u petak, tokom koncerta u Valensiji, onesvestio na sceni.

Koen se srušio na pola izvođenja pesme "Bird on the Wire". Članovi benda su mu pritekli u pomoć, a potom je odvezen u bolnicu.

Kako je saopšteno, Koen je imao stomačnih problema, ali njegovo zdravlje nije ozbiljno ugroženo i sada se oseća mnogo bolje.

Legendarni muzičar trebalo bi da završi svoju turneju po Španiji u ponedeljak (na svoj 75. rođendan) koncertom u Barseloni i za sada nema nagoveštaja da će taj nastup biti otkazan.

Posle Španije, turneju će nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama, koncertom na Floridi, 17. oktobra.

Koen je 2008, posle 15 godina pauze, krenuo na svetsku turneju koja je obuhvatila 84 grada, od Londona do Bukurešta.

Turneja je nastavljena i ove godine sa preko 30 novih koncerata, a u Beogradu je nastupao 2. septembra, pred skoro deset hiljada posetilaca.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво