Lepa Brena slomila obe ruke

Pevačica Lepa Brena jutros se teže povredila i hitno je primljena u bolnicu u Lovranu, u Hrvatskoj. Prelome obe ruke zadobila je kada se saplela i pala.

Poznata pevačica Lepa Brena jutros je u jednom odmaralištu u Novom Vinodoloskom pala i slomila obe ruke, nakon čega je hitno hospitalizovana, a očekuje se da sutra bude operisana.

Potrebna joj je hirurška intervencija, ali lekari su zbog njenih prethodnih problema s trombom odlučili da do jutra pričekaju s operacijom, prenosi Index.hr.

Srpska folk-zvezda trebalo je večeras i sutra da održi dva koncerta u makarskoj diskoteci „Petar Pan“, ali sada su sve njene aktivnosti otkazane do daljega, navodi ovaj portal.

Brena i njen suprug Boba Živojinović odmarali su se u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, kao svakog leta, a tokom doručka pala je i slomila obe ruke, rekao je njen portparol Vedran Strukar.

„Do daljeg neće nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihaću“, stoji u službenom saopštenju, a Strukar dodaje i da će kupcima karata novac biti refundiran.

Nakon nezgode i pada, folk zvezda biće zadržana na lečenju u Ortopedskoj klinici Lovran, nadomak Opatije.

Brzom intervencijom hrvatskih doktora i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je Brena slomila desnu, ali i lakat leve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji, navodi Index.hr.

Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se oseća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje spomenute klinike.

Javnosti se saopštenjem obratila i porodica Lepe Brene.

Porodica Živojinović ovom prilikom se zahvaljuje na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i celokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesu i brigom za zdravstveno stanje folk zvezde, navodi se u saopštenju.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво