Ostavila Elvisa zbog pilula

Glumica Sibil Šepard tvrdi da su lekovi, koje joj je Elvis Prisli nudio, bili uzrok prekida njihove veze. Glumica i kralj rokenrola bili su zajedno 1973. godine.

Sibil Šepard, glumica koja se proslavila ulogom u televizijskoj seriji "Slučajni partneri" i filmovima "Taksista" i "Poslednja biskopska predstava", kratko se zabavljala sa Elvisom Prislijem tokom 1973. godine.

Danas priča da je razloga raskida bilo to što ju je kralj rokenrola nudio lekovima, od kojih je i sam bio zavisan. 

"Već tada sam jasno videla da je zavisnik", priča pedesetdevetogodišnja Šepardova.

"Jednom prilikom, kada je već bilo vreme za spavanje, predložio mi je da popijem pilule koje su mu bile u ruci i rekao mi da je on svoje već popio", priseća se glumica u razgovoru za "Akses Holivud".

Šepardova, međutim, kaže da je uzela pilule i bacila ih u VC šolju.

"Posle toga, vratila sam mu prsten sa smaragdom i dijamantom koji mi je poklonio. Tad je sve bilo gotovo".

Ipak, legendarni pevač nije prihvatao odbijanje i nastavio je da joj se udvara, čak i kada je počela da se zabavlja sa režiserom Piterom Bogdanovićem.

"Jednom prilikom mi je rekao: 'Moraš da se otarasiš Pitera, ako misliš da budemo zajedno'. Nikako nije mogao da utuvi u glavu da je sa nama sve završeno", tvrdi Sibil Šepard.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво