Elen umesto Pole

Nova članica žirija Američkog idola biće poznata komičarka Elen Dedženeres, koja će zameniti dosadašnjeg "sudiju" Polu Abdul. Elen, ipak, nema nameru da napusti svoju Emijem nagrađenu emisiju.

Američka komičarka Elen Dedženeres nova je članica žirija u popularnoj muzičkoj emisiji "Američki idol".

Televizija Foks saopštila je da će se glumica i voditeljka, koja je priznala da nema profesionalnog muzičkog iskustva, pridružiti Sajmonu Kauelu, Rendiju Džeksonu i Kari DioGardi u devetoj sezoni takmičenja, koja počinje u januaru.

Elen Dedženeres će u žiriju zameniti Polu Abdul, koja je u julu saopštila da napušta emisiju zbog nesuglasica u vezi sa njenim ugovorom.

U svom šouu koji je emitovan sinoć, 51-godišnja Elen Dedženeres je rekla publici da neće napustiti svoju Emijem nagrađenu emisiju, već da će imati "i dnevni i noćni posao".

"U vremenu u kojem živimo svi to radimo", rekla je Elen.

Od odlaska Pole Abdul, u "Idolu" su kao članovi žirija gostovale brojne poznate ličnosti, među kojima su bile Viktorija Bekam, Meri Džej Blajdž, Avril Lavinj, Kejti Peri i Šanaja Tvejn.

"Nadam se da će moj glas biti glas naroda, pošto sam isto što i vi. Sedim kod kuće gledam emisiju i nemam tehnički ugao gledanja... ne gledam je na kritički način. Gledam to kao osoba kojoj će se svideti ta muzika i koja će se poistovetiti sa tom osobom", objasnila je popularna komičarka.

broj komentara 0 pošalji komentar