Elen umesto Pole

Nova članica žirija Američkog idola biće poznata komičarka Elen Dedženeres, koja će zameniti dosadašnjeg "sudiju" Polu Abdul. Elen, ipak, nema nameru da napusti svoju Emijem nagrađenu emisiju.

Američka komičarka Elen Dedženeres nova je članica žirija u popularnoj muzičkoj emisiji "Američki idol".

Televizija Foks saopštila je da će se glumica i voditeljka, koja je priznala da nema profesionalnog muzičkog iskustva, pridružiti Sajmonu Kauelu, Rendiju Džeksonu i Kari DioGardi u devetoj sezoni takmičenja, koja počinje u januaru.

Elen Dedženeres će u žiriju zameniti Polu Abdul, koja je u julu saopštila da napušta emisiju zbog nesuglasica u vezi sa njenim ugovorom.

U svom šouu koji je emitovan sinoć, 51-godišnja Elen Dedženeres je rekla publici da neće napustiti svoju Emijem nagrađenu emisiju, već da će imati "i dnevni i noćni posao".

"U vremenu u kojem živimo svi to radimo", rekla je Elen.

Od odlaska Pole Abdul, u "Idolu" su kao članovi žirija gostovale brojne poznate ličnosti, među kojima su bile Viktorija Bekam, Meri Džej Blajdž, Avril Lavinj, Kejti Peri i Šanaja Tvejn.

"Nadam se da će moj glas biti glas naroda, pošto sam isto što i vi. Sedim kod kuće gledam emisiju i nemam tehnički ugao gledanja... ne gledam je na kritički način. Gledam to kao osoba kojoj će se svideti ta muzika i koja će se poistovetiti sa tom osobom", objasnila je popularna komičarka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво