Читај ми!

Fernanda Lima dopala se svima

Jel' neko primetio Zidana, Kafua, Kanavara, Mateusa, Hersta, Pelea, Blatera i ostale na bini tokom jučerašnjeg žreba za SP u Brazilu? Teško! Jer, brazilska glumica i voditeljka Fernanda Lima je sijala jače od svih fudbalskih zvezda zajedno!

Znate li ko je privukao najviše pažnje na jučerašnjem finalnom žrebu za SP u Brazilu? Na račun čijeg izgleda je stizalo po 10 tvitova u sekundi?

Predsednice Brazila Dilme Rusef, Sepa Blatera? Ne! Zidana, Mateusa, Kafua? Veliko ne!

Fernanda Lima, 36-godišnja glumica, manekenka i voditeljka je ta o kojoj se danas mnogo više priča nego o samim grupama koje su izvučene ili o bilo čemu drugom. 

Tviter je zaista „jedva disao“ od momenta kada se ova atraktivna plavuša pojavila na bini.

Čak ni zlatni trofej koji se od 1974. godine pod nazivom "FIFA World Cup Trophy" dodeljuje osvajačima Svetskog prvenstva u fudbalu, nije mogao da joj parira svojim sjajem.

Zlatna haljina, usklađene sandale, boja kose, osmeh, šarm i lepota učinili su da Fernanda podseti na boginju Niku, koja se nalazila na prethodnom trofeju, trofeju Žila Rimea, dodeljivanom do 1970.

Gevin Kejni ju je u svom tvitu opisao kao „pravog pobednika žreba za Svetski kup“, dok je Majkl Ban dodao: „Fernanda je obavila odličan posao na izvlačenju. Hm, zašto ne mogu da se setim ko je u kojoj grupi“.

Još jedan kompliment stigao je iz Turske. „Najbolji deo izvlačenja je bilo gledanje Fernande Lime“, napisao je Burak Serin.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво