Porodična večera za predsednika SAD

Mišel Obama dala je ekskluzivni intervju časopisu "Women's Health" u kojem govori o svom detinjstvu, zdravlju, pravilnoj ishrani i modi.

Prva dama Amerike Mišel Obama, u ekskluzivnom intervjuu za časopis "Women's Health" (Žensko zdravlje), govorila je o zdravlju, kao i njenom odnosu prema modi i ishrani.

"Moj otac se razboleo od multiple skleroze kada je bio na vrhuncu snage i to je potpuno izmenilo njegov život. Zbog toga, zdravlje sam oduvek shvatala ozbiljno.", priznala je prva dama SAD.

Takođe, prisetila se i srećnijih momenata iz detinjstva, kao na primer, kada bi išli na porodično večeru.

"Cene u restoranima su za nas bile preskupe, tako da smo to činili samo u posebnim situacijama", objasnila je Mišel Obama.

"Subotom smo išli na časove glume, a tata bi došao po nas. Postoji jedna raskrsnica, gde smo uvek prolazili. Kada bismo na njoj skrenuli desno, to bi značilo da idemo kući, a kada bismo skrenuli levo, bili smo na putu za Mekdonalds".

"Zbog toga smo ga uvek ubeđivali da skrene levo, a u retkim slučajevima kada smo i otišli tamo, to je za nas bio pravi događaj".

Mišel Obama smatra da treba umereno jesti brzu hranu, kao što su sladoled i pica, iako i ona voli da ih ponekad pojede.

"I ja volim da pojedem hamburger i pomfrit. Pomfrit je moja omiljena hrana i kada bih mogla, jela bih ga svaki dan, ali ne mogu. Poenta je u umerenosti i, ukoliko većinom jedete zdravu hranu, onda povremeno možete i da se počastite".

Takođe, ona smatra da je veoma bitno obedovati zajedno sa svojom porodicom, čak i ako je reč o predsedniku SAD.

"Barakova kancelarija je sprat niže, tako da je retkost da ne večeramo zajedno. Bez obzira na to šta se događa, on skoro uvek dođe na večeru, koja je svakog dana u pola sedam."

Prva dama SAD govorila je i o svojim stavovima o modi.

"Prema mom mišljenju, moda je zabavna i smisao joj je da pomogne da budete zadovoljni sobom. Mislim da je najvažnije nositi udobnu odeću u kojoj se osećate lepo. Moj izbor se nekada se svidi i drugima, a nekad ne i to je u redu", kaže Mišel Obama.

Prva dama Amerike se, inače, našla na ovogodišnjoj listi najbolje odevenih javnih ličnosti, koju sastavljaju urednici časopisa "Veniti fer".

broj komentara 0 pošalji komentar