Читај ми!

Kejt Blančet povređena na sceni

Jedan od glumaca nehotice je povredio Kejt Blančet tokom predstave u sidnejskom pozorištu.

Australijska glumica, oskarovka Kejt Blančet povređena je na sceni, tokom izvođenja predstave „Tramvaj zvani želja“ Tenesija Vilijamsa, u pozorištu u Sidneju.

„Jedan od glumaca na sceni podigao je rekvizit iznad glave i slučajno zakačio Kejt po potiljku“, objasnio je Tim Mekijo, predstavnik za medije Sidnejske pozorišne trupe (Sydney Theater Company).

Predstava je prekinuta, ali je Mekijo potvrdio da će Kejt Blančet ponovo biti na sceni već za večerašnju predstavu, u kojoj glumi glavnu ulogu, lik Blanše Duboa.

Jedan od gledalaca, koji je prisustvovao predstavi, izjavio je lokalnom radiju da je „publici vrlo brzo postalo jasno da nezgoda nije deo predstave“.

„Krv joj se slivala niz potiljak i vrat“, objasnio je neimenovani gledalac.

Sidnejsku pozorišnu trupu vode Kejt Blanšet i njen suprug, dramski pisac Endrju Apton.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво