Kad porastem biću predsednik

Nik Džonas, najmlađi član tinejdžerske pop grupe "Džonas braders", želi da postane predsednik države. Mladi muzičar i pored uspešne karijere namerava da studira engleski jezik i političke nauke. Jedan je od najaktivnijih učesnika kampanje za borbu protiv dijabetesa, jer se u detinjstvu i sam razboleo. Uz izuzetnu disciplinu, i pored bolesti, uspeva da izdrži naporan tempo koji nameću turneje.

Tinejdžerska pop zvezda Nik Džonas kaže sanja da postane predsednik Amerike i da planira da studira političke nauke.

Džonas je prekinuo muzičku turneju, na kojoj je zajedno sa svojom braćom, da bi skrenuo pažnju javnosti na problem koji izaziva dečji dijabetes.

Šesnaestogodišnji pevač, kompozitor i član grupe "Džonas braders", govorio je na prijemu u Nacionalom pres klubu, mestu koje je obično rezervisano za obraćanja predsednika, kraljeva i državnih zvaničnika.

Ovog puta, većina posetilaca u rasprodatoj sali su bile devojčice.

Džonas je govorio o važnosti prepoznavanja problema koje izaziva ova bolest, kao i o sakupljanju sredstava za pomoć obolelima.

Mladi muzičar se i sam razboleo od dečjeg dijabetesa u 2005. godini.

Kada su ga pitali kakve utiske nosi posle skorašnje posete Beloj kući, najmlađi član grupe "Džonas braders" odgovorio je da je to za njega bila velika čast, kao i da bi "i sam želeo da jednog dana postane predsednik".

Ojasnio je da se nije u potpunosti šalio kada je to rekao, iako ne zna koliko je ta želja ostvariva.

Nik je u januaru, zajedno sa svojom braćom, iznenada posetio ćerke baraka Obame, a sa predsednikom se upoznao u junu, tokom kampanje za podizanje svesti o rizicima za oboljevanje od dijabetesa.

Ukoliko upiše koledž, namerava da studira engleski, a zatim i političke nauke.

Trenutno, Nik Džonas je na turneji sa bendom, a uskoro će zajedno sa svojom braćom započeti snimanje TV serije "Kamp roka 2".

Objasnio je da je naučio kako da se nosi sa bolešću i da je moguće biti na turneji uprkos bolesti, ako se povede računa o ishrani.

Pesma koju je napisao o svojoj bolesti sadrži stih koji glasi "ne znaš šta imaš dok to ne izgubiš".

Kada ga je neko iz publike upitao da objasni na šta je mislio, Džonas se našalio i rekao da je u pitanju torta sa čokoladom.

Precizirao je da još uvek može da jede omiljena jela, iako je sada primoran da konstantno pazi na ishranu.

Priznao je da je u više navrata morao da traži od braće da naprave malo dužu pauzu između pesama, kako bi proverio nivo šećera u krvi, kao i da za vreme nastupa nosi dijabitičarsku pumpu za insulin na donjem delu leđa.

Džonas je, odgovarajući na pitanje iz publike, rekao da trenutno nema devojku i da nije isključeno da bi se zabavljao sa nekom od svojih obožavateljki.

Na kraju je prokomentarisao kako nije očekivao da će u prilici, za koju je obukao odelo, morati da odgovara na tu vrstu pitanja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи