Ljubav uprkos batinama

Pevač Kris Braun, koji je nedavno osuđen pet godina uslovne zatvorske kazne zbog toga što je pretukao svoju devojku Rijanu, kaže da je „i dalje voli", a da se detalja napada posle šest meseci „seća kao kroz maglu".

Dve pevačke zvezde, Rijana i Kris Braun, bili su jedan od slavnih parova o kojima se najviše piše i koji su uživali veliku naklonost i medija i obožavatelja - sve do večeri uoči dodele nagrada „Gremi", prošlog februara.

Rijana je, naime, završila u bolnici pošto ju je mladi pevač brutalno pretukao.

Kris Braun je pred sudom priznao krivicu i prošle nedelje je osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina i šest meseci društveno korisnog rada.

Osim video snimka u kojem je bivšoj devojci uputio javno izvinjenje, Braun je mesecima odbijao da se pojavi u medijima.

Posle izricanja presude, dao je intervju legendi Si-En-Ena Lariju Kingu , a potom i magazinu „Pipl".

I pre nego što je bilo koji od ta dva intervju uopšte objavljen, mladić se pokajao što je uopšte progovorio.

Naime, magazin „Pipl" objavio je na svom sajtu izjavu, kojom je Braunpokušao da „popravi štetu" koju je napravio tokom razgovora sa Larijem Kingom.

U video-snimku koji je Si-En-En postavio na svoj sajt, promovišući tako intervju koji će u celosti biti emitovan u sredu uveče, King je Brauna upitao da li se jasno seća incidenta sa Rijanom. Mladić je vrlo jasno odgovorio „ne".

„Posle svega, bio sam potpuno šokiran, jer to ne liči na mene, ne liči na čoveka kakav sam želeo da postanem", rekao je Braun. „Zbog toga, kada pročitam policijski izveštaj ili kada čujem svedočenje policajaca, ne znam šta da mislim".

Međutim, u izjavi koju je „Pipl" objavio u ponedeljak uveče, Braun je želeo da razjasni detalje razgovora sa Larijem Kingom, ističući da se, zapravo, seća svega što se desilo te noći.

King ga je više puta pitao da li se seća šta se desilo, a Braun je, kako objašnjava, smatrao da nije prikladno da priča o detaljima incidenta jer to „nije fer prema Rijani".

„Kada mi je isto pitanje postavio peti put - ili koji je već put bio po redu - rekao sam da se baš ne sećam šta se desilo", rekao je Braun u izjavi za „Pipl".

„Naravno da se sećam svega. Nekoliko puta tokom intervjua, moja majka je rekla da sam posle incidenta došao pravo kod nje i sve joj ispričao. Ali, detalji su mi i dalje magloviti", objašnjava mladi pevač.

U kompletnom intervjuu, koji će „Pipl" objaviti u petak u štampanom izdanju, Braun je rekao da „i dalje voli Rijanu".

„Nikad nisam prestao da je volim. Jednostavno, ne mogu", priznao je Braun.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво