Kako se oprostiti od Harija Potera?

Mladi britanski glumac Rupert Grint, koji u filmovima o Hariju Poteru tumači lik Rona Vizlija, kaže da će biti tužan kada se snimanje serijala završi, ali je „spreman da nastavi dalje".

Jedan od junaka filmova o Hariju Poteru, Rupert Grint izjavio je da će biti tužan kada se dovrši snimanje popularnog filmskog serijala.

Trenutno je u toku snimanje poslednja dva filma iz serijala zasnovanog na romanima Džoane Rouling.

"Pokušavam da uživam što više, pošto će uskoro kraj. I mislim da će biti tužno, ali sam i spreman da nastavim dalje", rekao je Grint, objavljuje Bi-Bi-Si njuz.

"Trenutno imamo mnogo posla. Pošto je reč o dva filma, snimanje će trajati godinu dana", objasnio je mladi glumac, koji u serijalu tumači lik Rona Vizlija.

Od poslednjeg snimljenog filma, "Hari Poter i Polukrvni princ", u priči su prisutniji romantični elementi, a Grint je nedavno snimio scenu poljupca sa Emom Votson.

Britanski glumac je priznao da je ljubljenje koleginice, koja u serijalu igra Hermionu Grejndžer, za njega bilo neobično iskustvo.

"Odrasli smo zajedno i delovalo je pogrešno. Dobro je prošlo. Zaista smo verovali da smo Ron i Hermiona, a ne Rupert i Ema i bilo je dobro.

Scena je snimana samo nekoliko puta, pa nije dugo trajalo", ispričao je Grint.

Većina glumaca iz prvog filma o Poteru iz 2001. i danas igra u filmskom serijalu i planiraju da ostanu u kontaktu, pošto se dugo druže.

"Odlično se slažemo. Prošlo je mnogo godina i na neki način smo odrasli zajedno i prošli kroz mnogo toga. Bliski smo. To je dobro", objasnio je Grint.

"Ema će krenuti na studije i biće zauzeta, ali se nadam da ćemo svi ostati u kontaktu. Svi ćemo nastaviti dalje", zaključio je mladi glumac.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво