Читај ми!

Počela sam da pijem sa devet godina

Američka glumica Dru Barimor otkrila je u emisiji Opre Vinfri da je kao dete bila veoma problematična - počela je da konzumira alkohol sa devet godina, a ubrzo i narkotike. Danas, kao zrela žena i majka, kaže da su njeni loši izbori posledica roditeljskog zanemarivanja.

U gostovanju kod čuvene američke TV voditeljke Opre Vinfri, glumica Dru Barimor je otkrila da na venčanje s Vilom Kopelmanom prošlog leta, nije pozvala majku Džejd, zato što njih dve nisu u dobrim odnosima.

Naime, glumica joj nije oprostila što ju je zapostavljala u detinjstvu, te tvrdi da je zbog toga počela da pije alkohol sa devet godina.

„Marihuanu sam probala s deset, a kokain sa 12 godina", rekla je Dru Barimor koja je postala majka pre četiri meseca.

Na Oprino pitanje kako će ćerki objasniti izbore koje je pravila, Dru je odgovorila da je većinu grešaka iz prošlosti napravila jer nije imala roditeljski nadzor i da „nema šanse" da mala Oliv ima sličan put, jer će Dru i Vil biti stalno uz nju.

„Reći ću joj i da čovek ne treba da se stidi onog što je radio jer da nije bilo tih stvari iz prošlosti, danas ne bih bila ovo što sam", zaključila je glumica.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво