Читај ми!

Bekam rasprodaje vozni park

Fokusiranje na život u Los Anđelesu „nateralo“ je Dejvida Bekama da razmišlja o rasprodaji zavidnog voznog parka koji je godinama stvarao, kao i vila u Engleskoj i Francuskoj.

Fudbaler Dejvid Bekam prodaje kolekciju automobila vrednu više od 790.000 dolara, prenose britanski mediji.

U kolekciji nalaze se dva „bentlija", „be-em-ve 645", „rejndž rover sport" i njegov „lamborgini galjardo" koji je poznati fudbaler kupio za 268.872 dolara, kao i tri motora „harli-dejvidson".

„Dejvidova kolekcija je neverovatna i svako od ovih vozila vredi čitavo bogatstvo", rekao je izvor britanskom magazinu San.

Bekamovi, takođe, planiraju da prodaju i luksuznu vilu u londonskoj oblasti Hertfordšir, koju su britanski mediji nazvali Bakingemska palata, po uzoru na čuvenu kraljevsku palatu, a spekuliše se da vredi oko 28,4 miliona evra.

Na spisku je i vila u Francuskoj vredna oko 3,9 miliona dolara.

Rasprodajom Bekamovi pokušavaju da se fokusiraju na život u Los Anđelesu, sa sinovima Bruklinom, Romeom, Kruzom i ćerkom Harper.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво