Читај ми!

Oproštaj od Vitni u subotu

Crkva u Njuarku u kojoj je Vitni Hjuston pevala kao dete biće mesto odakle će diva u subotu poći na večni počinak. Sahrani će prisustvovati samo članovi porodice i prijatelji. Uzrok smrti pevačice biće potvrđen za osam nedelja.

Američka pevačica Vitni Hjuston biće sahranjena 18. februara u rodnom gradu Njuarku, u Nju Džerziju.

Kako prenose američki mediji, sahrana će biti obavljena u baptističkoj crkvi „Nova nada", u kojoj je pop diva pevala kao dete.

Vitni Hjuston je prošle subote pronađena mrtva u punoj kadi, u svojoj sobi u hotelu „Hilton" u Los Anđelesu.

Njeno telo prebačeno je sinoć avionom u Nju Džersi, a zatim je odvezeno u pogrebno preduzeće u Njuarku.

Vlasnica preduzeća izjavila je da će sahrani prisustvovati samo osobe sa pozivnicom, dodajući da je porodica Hjuston insistirala na privatnosti. „Trideset godina su je delili sa gradom, državom i svetom. Ovo je sad njihovo vreme da se oproste od nje."

U toku su toksikološki testovi, započeti nakon autopsije koja je obavljena u nedelju.

Predstavnici nadležnih službi napominju da će uzrok smrti pevačice biti potvrđen za osam nedelja.

Policija je saopštila da nije pokrenuta nikakva krivična istraga, ali je losanđeleski sudski istražitelj izjavio da su u njenoj hotelskoj sobi pronađeni lekovi izdati na recept.

Komentarišući mogućnost da su ti lekovi izazvali smrt Vitni Hjuston, portparol losanđeleske policije je naglasio da „ne želi da podstiče spekulacije ili glasine koje trenutno kruže".

Vitni Hjuston je karijeru započela u crkvenom horu i brzo postala jedna od najcenjenijih umetnica generacije.

Osvojila je šest Gremija i više od 400 drugih nagrada u svojoj 25-godišnjoj karijeri, a glumila je i u blokbasteru Telohranitelj. Ostala je poznata po singlu I Will Always Love You iz 1992. godine koji je snimila za potrebe pomenutog filma.

Uspeh umetnice koja je umrla u 49. godini bio je kasnijih godina skrajnut zbog problema sa drogom i alkoholom, o čemu je otvoreno i govorila na televiziji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво