Povratak Sandre Bulok

Ovogodišnja dobitnica Oskara Sandra Bulok iznenada se pojavila na dodeli nagrada „Muškarci biraju“, što je njen prvi izlazak u javnost od rastanka sa suprugom Džesijem Džejmsom. Uručeno joj je priznanje Zabavljač godine, koje se dodeljuje na osnovu glasova američkih vojnika.

Oskarovka Sandra Bulok neočekivano se pojavila na ceremoniji dodele nagrada „Muškarci biraju", koju organizuje američka kablovska televizija Spajk TV (Spike TV).

Bulokova je dobila nagradu „Zabavljač godine", koju dodeljuju pripadnici američke vojske.

Nagradu joj je na ceremoniji u subotu uveče, u studiju Soni pikčersa u Kalver Sitiju, u Kaliforniji, uručio kolega Robert Dauni Junior.

Prisutni su je pozdravili ovacijama, a Bulokova je uzvratila da bi „vrla rado zaigrala u čast vojnika" koji su glasali za nju, ali joj to ne dozvoljava „suviše uska haljina".

„Vrlo rado bih i zapevala, ali su se ovi momci (vojnici) nagledali dovoljno strahota u svom životu", našalila se popularna glumica.

Sandra Bulok (45) se drži daleko od očiju javnosti od kad je u medije dospela vest o njenom rastanku sa mužem Džesijem Džejmsom, ubrzo pošto je u martu dobila Oskara za glavnu ulogu u filmu „Mrtav ugao".

Ranije je najavljeno da će se pojaviti na dodeli Em-Ti-Vi (MTV) filmskih priznanja, gde će joj biti uručena Nagrada generacije.

broj komentara 3 pošalji komentar
(ponedeljak, 07. jun 2010, 02:58) - tosovic.nemanja@yahoo.com [neregistrovani]

lele

kako je lepa ova sandra, ima 45 godina a izgleda kao da joj je 27,28

(nedelja, 06. jun 2010, 16:32) - Katarina [neregistrovani]

Svaka cast!

Sjajna glumica i sjajna osoba! Pametna,lepa,duhovita... Svaka cast za sve to! Zao mi je sto prolazi kroz ovaj tezak period u zivotu! Najbolja je!

(nedelja, 06. jun 2010, 14:53) - anonymous [neregistrovani]

<3 <3 <3

Hvala Sandra za sve tvoje filmove....najbolja i najlepsa si!! Samo napred <3