Mlada Keri Bredšo u akciji

Ana Sofija Rob sa puno entuzijazma se priprema za ulogu mlade Keri Bredšo u prednastavku kultne serije „Seks i grad“. „Kerini dnevnici“ su namenjeni mlađoj publici, a 18-godišnja glumica ne krije da ima veliku podršku starije koleginice Sare Džesike Parker.

Pošto je odlučeno da mladu Keri Bredšo u prednastavku kultne serije Seks i grad igra 18-godišnja Ana Sofija Rob, glumica se „bacila" na pripreme.

Pored dobro poznatih Kerinih lokni, Ana Sofija je za potrebe snimanja nove serije Kerini dnevnici nedavno probala da ponese kompletan stil kolumnistkinje iz mlađih dana.

U punom sjaju, u plavoj šljokičastoj haljini, zelenoj jakni sa leopard printom i jarkocrvenim cipelama glumica je pozirala na krovu jedne zgrade na Menhetnu.

Fotografija, koju je objavio "Warner Brothers", najavljuje lik mlade Keri Bredšo, detaljno opisane u delu Kerini dnevnici Kendis Bušnel, glavne inspiracije nove serije.

Da se već dobro snalazi i da na pravi način ulazi u lik, govore reči hvale i podrška koju je mlada glumica dobila od starije koleginice Sare Džesike Parker.

„Dopisivale smo se. Baš me je ohrabrila i to je zaista divno!", opisala je Ana Sofija podršku koju ima od Parkerove, koja je godinama glumila Keri u seriji i filmovima Seks i grad.

„Pratila sam seriju, gledala filmove i stvarno ću dati sve od sebe da uđem u Kerin lik. Znam da će mnogi novu seriju upoređivati sa 'Seks i gradom', ali mi, koji na njoj radimo, se trudimo da bude drugačija. Seriji će, ovoga puta, privrženija biti moja generacija. Radnja je smeštena u osamdesete godine i zabavna je", dodala je Ana Sofija.

Serija Kerini dnevnici biće prikazivana na američkoj televizijskoj mreži CW i pratiće priče Keri Bredšo kada je bila tinejdžerka, kao i sve avanture kroz koje je prolazila dok nije postala poznata Njujorčanka.

broj komentara 0 pošalji komentar