Obucite čokoladu!

Modeli obučeni u haljine od čokolade pojavili su se na pisti u Briselu na reviji koja okuplja modne dizajnere i proizvođače čokolade.

Među 14 kreacija koje su takve da posmatračima „pođe voda na usta“ na otvaranju godišnjeg Sajma čokolade bio je i šareni kombinezon sa čokoladnim laticama koje vire iz tkanine, preneo je Rojters.

„To je mešavina visoke mode i belgijske čokolade“, navela je kreatorika kostima Sikstine Ane de Molina, dodajući da je provela pet meseci radeći na dizajnu, koji uključuje hiljadu komadića čokolade.

„Ponekad je teško reći koji deo haljine je u stvari čokolada, a koji deo je obojen“, objasnila je De Molina.

Druga haljina ukrašena čokoladom, koja je bila izložena, inspirisana je karnevalskim maskama, dok je treća imala braon, bež i crvene pruge i dug ogrtač poput pletenih komada.

Modnom revijom otvoren je trodnevni sajam čokolade u okviru koga postoje radionice, degustacije i diskusije, za koje organizator Žerar Palasoa procenjuje da će privući oko 25.000 posetilaca i učesnika.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво