Spojila nespojivo, Emili uparila bikini i mantil

Stilistima su se podigle obrve na Nedelji mode u Njujorku kada je supermodel Emili Ratajkovski stigla u odevnoj kombinaciji za koju bi svako rekao da ne može da se nosi.

Jedan od omiljenih odevnih predmeta američkog supermodela je bikini, a za Nedelju mode je obukla samo beli gornji deo, koji je istakao njen dekolte, da bi preko njega obukla dugačak crni mantil-sako.

Crne pantalone, jednostavne crne sandale sa visokom potpeticom i lakirana braon tašna upotpunile su njen izgled, koji su mnogi okarakterisali kao „neuobičajeno šik“.

Osim potrebe za izazovnim oblačenjem, Emili je imala i drugi motiv da se uvuče u bikini – na Nedelju mode je išla da primi nagradu za Najboljeg modnog preduzetnika zbog svoje linije kupaćih kostima „Inamorata“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се