Ako pitate Selin, odsecite kosu

Muzička i modna ikona, Kanađanka Selin Dion odabrana je za ovogodišnje posebno izdanje „Harpers bazara“ posvećeno ikonama. Obožavaoci pevačke zvezde navikli su na njene neobične odevne kombinacije, ali ne i na izuzetno kratku kosu kakvu Selin ima ovog puta.

Modni poznavaoci ističu da se na fotografijama Marija Sorentija kod 51-godišnje muzičke zvezde osećaju „jake vibracije čuvene manekenke Tvigi“. Za to su najviše zaslužni kratka frizura i „težak“ ajlajner.

Dizajner Mark Džejkobs, čije kreacije pevačica nosi (predimenzionirani kaput i podvrnute farmerke), ističe da je oduševljen, dok su na novi izgled Selin Dion obožavaoci reagovali burno. Mnogi prigovaraju da ne mogu da prepoznaju svoju ljubimicu.

Osim Selin za ikone godine Harpers bazara izabrane su Ališa Kiz, Kristi Tarlington, Devon Aoki.

Svim ovim damama ukazana je velika čast, ali se za posebno mesto „izborila“ frizura slavne Kanađanke.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво