Trčanjem iscrtao lik Fride Kalo

Trčanje nije jednostavno, potrebno je odabrati pravu rutu, držati se nje i istrčati je do kraja. Mnogi se s takvim izazovima bore svakodnevno, a Leni Magan iz San Franciska odlučio je da izazov podigne na viši nivo. Naime, on trči po rutama koje kreira u obliku crteža na mapi.

Magan već četiri godine pretvara svoje rute u umetnost. Ulice kojima će trčati pažljivo bira kako bi na mapi iscrtao ilustracije. Crta neke od najjednostavnijih stvari poput srca, do najkomplikovanijih kao što je lice Fride Kalo.

„Nisam planirao da se bavim ovim, ali kada su aplikacije za praćenje trčanja postale popularne, počeo sam viđati oblike na svojim mapama trčanja. Tu počinje cela priča. Želeo sam da bude originalna i drugačija“, rekao je Magan za Gardijan.

Ističe kako je lik Fride Kalo zahtevao skoro 47 kilometara i oko šest sati trčanja.

U San Francisku živi već 20 godina, a od malena pokazuje ljubav prema crtanju. Srećan je što je našao način da spoji dve ljubavi – trčanje i crtanje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво