Kristijan Lubutin užasnut kako neki ljudi nose njegove cipele

Najlepše i najpopularnije na svetu, skupe i lepe cipele Kristijana Lubutina, jednog od najpoznatijih dizajnera obuće na svetu, uvek su popularne. Ipak, dizajneru se ne dopada kako ih nekada vlasnici uklope sa garderobom.

Njegove cipele koštaju između 500 i 4.645 dolara, a zbog nebesko visokih potpetica seksi obuća sa crvenom podlogom najpoželjnija je već dugo. Zbog toga su Kristijanove kreacije omiljene mnogim holivudskim zvezdama.

Na nedavno održanoj konferenciji u Londonu dizajner je otkrio da je užasnut na koji način pojedine zvezde nose cipele koje je on dizajnirao, ali je dodao da je istovremeno i srećan kada vidi ljude koji nose njegove modele.

Napomenuo je da svaka osoba treba da nosi obuću na svoj način, da on samo nudi svoje kreacije.

„Da sam mislio o tome na koji način treba da se nose moje cipele, verovatno bih dizajnirao odeću, ali nisam dizajner odeće i to nikada nisam ni želeo“, istakao je dizajnerski mag.

Nedavno je predsednik Tramp prilikom posete Milvokiju potpisivao neobične predmete, a jedan od njih su i cipele koje podsećaju na kreaciju slavnog dizajnera. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво