Za spas planete Džejson Mamoa obrijao bradu

U zvaničnom saopštenju, poznati glumac, Džejson Mamoa, teška srca obaveštava javnost da je njegova, sedam godina stara brada, postala prošlost. Njegov novi izgled izazvao je podeljene reakcije među obožavaocima.

Mnogima je teško da zamisle Džejsona Mamou bez brade po kojoj je toliko godina bio prepoznatljiv i koja je bila zaštitni zanak estetike nekih od njegovih najznačajnijih uloga, kao što su Kal Drogo iz Igre prestola ili Akvamen.

Glumac je odlučio i da ovaj trenutak podeli sa svojim obožavaocima tako što je snimio sam proces brijanja i to podelio na društvenim mrežama.

„Zbogom Drogo, zbogom Arture Kari, doviđenja Deklene“, oprašta se Džejson Momoa dok brije svoju bradu.

Međutim, Momoa nije otišao u pustinju i obrijao se bez razloga. On je, u stvari, učinio to kako bi podigao svest ljudi da više brinu o zdravlju naše planete. Poznati glumac inače već dugo promoviše potrebu recikliranja aluminijuma i skreće pažnju na pogubnost plastike.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи