Dru Barimor želi da vam uredi dom

Holivudska glumica Dru Barimor je u saradnji s američkim trgovačkim lancem „Volmart“ dizajnirala kolekciju nameštaja i pokućstva pod nazivom "Flower Home".

Glumica kaže da je inspiraciju za dizajniranje nameštaja, i ostalih predmeta koji se mogu naći u svakom domaćinstvu, našla u brojnim putovanjima, pa je jasno zbog čega su sofe, fotelje, kreveti, jastuci, ali i lampe i vaze – vrlo upečatljivi i jarkih boja.

Na sajtu Volmart, na kojem se obavlja prodaja, navodi se da je reč o kolekciji koja je zabavna, puna boja i da kombinuje različite stilove, obrasce i materijale, koji su inače prirodni.

Kolekcija obuhvata, osim nameštaja, dekorativne predmete, posuđe, posteljinu, pa i nameštaj za kućne ljubimce.

„Mislim da radim posao koji je zapravo zadovoljstvo. Trudim se da pomognem ljudima da dom opreme tako da se u njemu osećaju sigurno, smireno i srećno“, rekla je Dru Barimor.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво