„Zauvek mlad“ za kraj najvećeg modnog događaja u regionu

Modnom revojom na kojoj će proslavljeni dizajner Bata Spasojević predstaviti najnoviju kolekciju „Zauvek mlad“ ("Forever young"), 2. aprila u „Bel ekspo“ centru biće zatvoren ovogodišnji „Fešn selekšn“.

Najnovijom kolekcijom za proleće-leto 2019. godine, „Zauvek mlad" (Forever Young), Spasojević spaja na prvi pogled nespojive elemente.

Osnovna boja kao i kod prošlih kolekcija jeste crna, sinonim elegantnog i pročišćenog, ali se na sve to dodaje prolećno-letnji dah koji ispunjava i donosi radost.

To su trodimenzionalani, cvetni motivi interesantnog kolorita kao što su žuta, ljubičasta i zelena, zatim brokati koji daju kraljevsku i aristokratsku notu celom pakovanju.

Kako u muškom tako i u ženskom delu kolekcije, Spasojević spaja neverovatne kombinacije kežual i šik odevnih komada koje se sukobljavaju, kako u formi, tako i u dezenu, a opet čine predivnu i razigranu celinu.

Kombinovanje elemenata garderobe kao što je sako sa svilenim tunikama, košuljama i haljinama, daje posebnu dinamiku i energiju i muškog i ženskog senzibiliteta.

Celu kolekciju total dizajna zaokružuje i dodaci kao što su torbe, nakit, kožne marame za glavu kao i specijalna kolekcija obuće koja je napravljena u saradnji sa „Šustarom“, dok je „Golden rouz“ pripremio jedinstvenu paletu boja za ovu priliku.

Za najnoviju kolekciju specijalno je rađen muzičko-modni spot, čiji je izvođač popularna Senida, jedna od vodećih muzičarki u svom žanru. Kolekcija nosi posebnu energiju koju je Senida ispratila u ostvarivanju ovog projekta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи