Viktorija Bekam u Londonu predstavila kolekciju za „nestašne dame“

Viktorija Bekam, posle decenije predstavljanja svojih kolekcija u Njujorku, pojavila se na Nedelji mode u Londonu sa svojom novom jesenjom kolekcijom.

Bogata detaljima i komadima odeće koje žene danas žele i vole da nose, kolekcija jesen-zima 2019. prema rečima Viktorije Bekam, daje ideju „modernog alfabeta ženstvenosti".

Kako sama kaže, kolekcija je namenjena ženi koja je dama, ali ne posebno ženstvena. „Ili je ženstvena, ali nije dama već ima i 'nestašnu' stranu“.

Kritičari priznaju da je Viktorija od pop zvezde postala ozbiljan modni dizajner. Ono što takođe odlikuje ovu kolekciju je i to da je svaki predstavljeni komad moguće zamisliti u svakodnevnim odevnim kombinacijama.

Modna revija Viktorije Bekam na Nedelji mode u Londonu, privukla je pažnju mnogih slavnih ličnosti. U prvom redu je, naravno, bila porodica Bekam, Dejvid i ćerka Harper, Bruklin sa devojkom Hanom Kros, Kruz i Romeo.

Na kraju, Viktorija se pojavila na pisti u košulji oštrog okovratnika, dramatničnim crnim pantalonama širokih nogavica i kratkom džemperu. Bio je to izgled koji je trebalo da pošalje poruku o njenom brendu, govoreći svetu da je ovo nova verzija Viktorije Bekam.

  

Najavilila je i da će od jeseni pokrenuti svoju liniju kozmetičkih proizvoda. Snimak sa londonske revije Viktorija Bekam je odmah objavila na svom zvaničnom Jutjub kanalu. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво