Rajan Rejnolds „ikona stila“ zahvaljujući urnebesnoj šali svojih kolega

Glumac Rajan Rejnolds ima titulu jednog od najzabavnijih tviteraša, koji svojim objavama zasmejava ljude širom planete. Međutim, glavni holivudski šaljivdžija je sada onaj sa kim se ljudi šale.

Rajan Rejnolds navikao je da se sa njim šali njegova supruga, Bjelk Lajvli, ali ovoga puta su se sa glumcem poigrali Hju Džekmen i Džejk Džilenhal.

Džekmen je pozvao Rajana Rejnoldsa na tematsku žurku, a uslov dolaska bio je da gosti imaju dovoljno ružan božićni džemper kao deo odevne kombinacije – osim što je to rečeno samo Rejnoldsu.

Verujući da bi trebalo da se obuče po dogovorenom dres kodu, Rejnolds se jedini pojavio u ružnom džemperu, koji je postao izvor zabave za korisnike društvenih mreža.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи