Suzana Perić u septembru na Nedelji mode u Milanu

Kao pobednica u kategoriji "Winner For Mad Mood" na Serbija fešn viku, srpska dizajnerka Suzana Perić predstaviće svoje kreacije na Nedelji mode u Milanu, u septembru 2019. godine.

Dan posle završetka revijalnog dela Serbija fešn vika organizovano je svečano proglašenje pobednika i uručenje nagrada srpske nedelje mode na kojoj su najboljima u svojoj kategoriji uručena priznanja za trud, zalaganje, kreativnost i uspeh na ovogodišnjoj modnoj smotri.

Poslednju nagradu ove večeri Svetlana Horvat dodelila je popularnoj dizajnerki Suzani Perić u kategoriji Winner For Mad Mood.

Kao dobitnica ove nagrade, Perićeva će imati priliku da svoju kolekciju prikaže na narednoj Nedelji mode u Milanu, u okviru platforme Mad Mood.

„Ovo je značajna nagrada i posebno mi je draga zbog toga što su Milano i Berlin vezani za početke moje karijere i sada se vraćam tim gradovima. Ovo je godina jubileja, kako za mene, tako i za Serbija fešn vik, tako da se sve nekako podudarilo i veoma sam srećna zbog toga“, rekla je proslavljena srpska dizajnerka.

Suzana je u novembru u Beogradu predstavila novu kolekciju New Vamp i proslavila 20 godina uspešne karijere. Kreacije su predstavljene i novosadskoj publici u okviru upravo završene nedelje mode, a u septembru 2019. godine, nove modele pokazaće i u italijanskoj prestonici mode.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво