Haljine iz bajke

Uprkos tvrdnjama da je težnja pripadnica lepšeg pola da obuku balsku haljinu u stvari žal za detinjstvom i beg iz realnosti u bajkovite snove, nema devojke koja se u takvoj haljini ne oseća elegantno, ženstveno i kao u bajci...

Haljina koja je sinonim za eleganciju i sofisticiran izgled zove se balska haljina. To je ujedno i najklasičniji izbor kada je u pitanju formalan izgled. Već decenijama ona je tu, kada nam zatreba u nekoj formalnoj prilici.

Nesumnjivo je u pitanju odevni predmet koji je esencija ženstvenosti i stila, ali pri samom pomenu balske haljine mnogima je prva asocijacija bajka.

U poslednje vreme brojni dizajneri prosto se utrkuju koji će da napravi interesantniju kreaciju u kojoj će neka slavna lepotica prošetati crvenim tepihom.

Kako godine prolaze, umeće i nove tehnologije kombinuju se sa modernim, ali i proverenim materijalima kako bi haljina iz snova bila baš to - haljina iz nečijih snova.

Trendovi i dezeni se menjaju, nekada je neka nijansa ili boja poželjnija, ali izboru ovakve haljine treba pristupiti sa mnogo više pažnje nego pri kupovini garderobe za manje formalne prilike.

Da bi se u takvoj haljini devojka osećala kao princeza, tvrde modni stručnjaci, neophodno je da doseže gležnjeve i da ramena budu otkrivena. 

Materijali od kojih su se ovakve haljine ranije pravile bili su visokokvalitetni i skupoceni tako da su samo dame iz najbogatijih porodica mogle da ih imaju.  

Dizajneri danas koriste sve materijale, čak kombinuju one koje ranije krojači ni u snu ne bi pomislili da prišiju na jednu raskošnu balsku haljinu.

U skladu sa stilom, dizajnom, osnovnim materijalom i dodacima uz koje će devojka nositi malo remek-delo, kreator bira od najjeftinijih do najskupljih materijala i ukrasa. 

Zahvaljujući talentovanim dizajnerima danas možete izabrati balsku haljinu koja odgovara vašem stilu, figuri i afinitetu i uz odgovarajuću frizuru, cipele i tašnicu i od devojke iz komšiluka postanete lepotica iz bajke. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво