Stiže „Luj Vitonova“ sveća koja izgleda kao tašna!

Modni gigant „Luj Viton“ u svojoj ponudi za nekoliko dana imaće sveće koje koštaju 163 evra, izgledaju kao tašne, a zahvaljujući kaiševima mogu se i nositi poput prave tašne!

Prenošenje aromatičnih sveća upravo je postalo mnogo lakše. Luksuzni brend „Luj Viton“ je najavio da će sveće, čiju je paletu mirisa birao čuveni parfemdžija Žak Kavaje-Beltru, u prodaji biti od 5. novembra. Cena je 163 evra.

Svaki miris inspirisan je prirodom i „upakovan je“ u keramičku posudu za čiji dizajn je bio zaslužan Mark Njuson.

Svaka sveća ima i kaiš svetlosmeđe boje od kvalitetne kože, kakav se nalazi i na čuvenim „Luj Vitonovim“ tašnama.

Poklopac zlatne boje može se koristiti i kao podmetač za sveću.

Budući da su sveće identične, ostavljeno je da fitilji budu različitih boja kako bi otkrili koji će miris ispuniti prostoriju nakon paljenja sveće.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи