Sofija Vergara otkrila kako neguje kožu

Ni Sofija Vergara ne može da izgleda kao Sofija Vergara bez truda. Popularna glumica priznaje da pazi šta jede i da njena briga o koži počinje čim ustane, a završava se neposredno pre odlaska u krevet.

Софија Вергара открила како негује кожу Софија Вергара открила како негује кожу

Uprkos tome što je jedna od onih žena koje izgledaju besprekorno i bez šminke, Sofija Vergara mora da pomogne svom telu i koži da što duže ostanu zdravi i lepi.

Glumica je časopisu Health otkrila da se iza njenog mladalačkog izgleda krije dugogodišnji trud koji se menjao.

„Nekada sam pravila maske i pilinge i koristila ih vrlo često. Bila sam ludovala za proizvodima za negu lica. Međutim, kako starim pokušavam da lice negujem što jednostavnije“, istakla je Vergara.

Brigu o licu, kako kaže, otežava joj činjenica da ima veoma osetiljivu kožu zbog čega mora strogo da pazi kakve proizvode koristi.

„Ako stavite previše stvari na lice iritiraćete kožu. Zbog toga koristim retinol i vitamin C i to u veoma malim količinama. Savršeni su za kožu. Retinol podstiče proizvodnju kolagena i ubrzava obnavljanje ćelija, a vitamin C sprečava promenu boje kože i pojavu flekica“, objasnila je poznata Kolumbijka.

Na spisku preparata koje lepotica koristi su krema sa zaštitnim faktorom, hidrantna krema, ulje žalfije... 

Ipak, navike da isprobava i koristi brojne proizvode nije mogla da se oslobodi kada su u pitanju njeni vrat i dekolte.

Sofija navodi i da koža mora biti hidrirana, a to znači i da je unos vode važna. Takođe ističe značaj pravilne ishrane u kojoj sveže voće i povrće mora biti zastupljeno u velikoj meri.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара