Šareno šljapkanje po baricama

Dizajneri su, uz pomoć stilizovanih čizmica za kišu, omogućili damama da se vrate u detinjstvo i bez bojazni zagaze u najveću baru. Veseli dezeni, ali i činjenica da nožni prsti ostaju suvi i posle najvećeg pljuska, čine da ta obuća postaje sve popularnija.

Budući da je jesen godišnje doba kada uzbudljivi novi trendovi mogu da se prikažu na poslu, zabavama, slavama, fakultetu ili u školi, dizajneri najveći broj kreacija namenjuju upravo prvim vetrovitim, kišnim danima. Pravilo se, naravno, odnosi i na obuću.

Uprkos direktnoj asocijaciji na ribolov, poplavu, blato i obrađivanje bašte, gumene čizme za zimu poslednjih nekoliko sezona sve su popularnije.

Šareni dezeni, vesele kombinacije i činjenica da prsti na stopalima ostaju suvi i posle najvećeg pljuska, učinili su da ova obuća postane apsolutni hit među mladim ženama i devojkama.

Prema oceni modnih stručnjaka, u pitanju je obuća koju obavezno treba imati, ne samo zbog nesumnjive praktičnosti.

Vlasnice čizama za kišu kupovinu te obuće smatraju jednom od najisplativijih modnih investicija.

Mlađe, ali i starije, pripadnice lepšeg pola odlučuju se za „obuću za šljapkanje po barama" na osnovu boje, šara, stila, proizvođača, pa tek onda cene.

Čizme za kišu moraju biti stilizovane i dobro uklopljene sa ostatkom garderobe.

Takođe, veoma važno je voditi računa o tome da u vašoj okolini nema suviše identičnih modela jer u tom slučaju ćete sve izgledati uniformisano, što nije preporučljivo ukoliko težite jedinstvenom stilu.

Na iznenađenje mnogih, postoje čak i „poslednje reči tehnike" koje odolevaju i najjačim i najvetrovitijim olujama i uprkos teškim „terenskim" uslovima traju više sezona.

Jedan od važnih trikova je i znati kada treba nositi gumene čizme. Nema svrhe nositi čizme koje su namenjene kišnom remenu onda kada ne pada kiša, kažu modni stručnjaci ističući da ipak nisu toliko moderne da bismo ih nosili i onda kada za to nema potrebe.

Međutim, uz kišobran odgovarajućeg dezena šarene čizmice do kolena, ne samo što će vam omogućiti bezbedno šetanje po kiši i prolazak „kroz" baru, već će biti i pun pogodak u modnom smislu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво