Dizajnerska oaza na Kalenić pijaci

Na beogradskim pijacama sve češće ima neubičajenih i zanimljivih stvari. Odavno to nisu samo mesta za kupovinu sira i povrća, već i objekti u kojima se predstavljaju dobre poslovne ideje. Prvi put na poznatoj Kalenić pijaci ovog vikenda predstavljaju se mladi dizajneri. Najviše je nakita, torbi, kozmetike, garderobe, ukrasa.

Дизајнерска оаза на Каленић пијаци Дизајнерска оаза на Каленић пијаци

Dizajnerska oaza na Kalenić pijaci dopala se posetiocima, a umetnici su iskoristili priliku da im svoju robu što bolje predstave.

Prema rečima posetilaca pažnju privlače maštovite, originalne stvari. Ima i onih koji su se sa delom ponude nekih izlagača upoznali na društvenim mrežama.

U ponudi na Kalenić pijaci i predmeti koji liče na komade tortica. „Nisu tortice, liče na torte ali nisu.To su sapuni od kokosovog i maslinovog ulja sa kristalima od poludragog kamenja. Čiste i telo i auru“, kaže Albin Salihović iz „Hvala kozmetike“.

Marina Borovnjak iz studija „Aldes“ kaže da su prvi put ponudili na Kaleniću svoje tašne i da su zadovoljni jer je prodaja odlična.

Miljana Bulović iz „Lola nakita“ kaže da je bolje nego što je očekivala da će biti: „Žao mi je što se nešto ovako češće ne organizuje“. Mladi dizajner u Beogradu, ističe Miljana, može da živi od svog rada ako kvalitetno radi, ako ima pravu klijentelu i dobar marketing.

Robu poznatih dizajnera malo ko može sebi da priušti. Predmeti mladih, neafirmisanih umetnika mnogima su pristupačni, a ko zna, možda je pred nekima od njih blistava svetska karijera pa i ono što kupite postane mnogo vrednije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара